Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Perse ylös penkistä unikeot!

Intohimoisen penkkiurheilemisen lisäksi pidän myös kuntoilemisesta. Juhannuksen herkuttelun jälkeen tunsin oloni veteläksi ja löysäksi. Pari päivää myöhemmin päätin tehdä asialle jotain – kuten monesti aiemminkin. Tällä kertaa päätin onnistua – tehokkaampaa liikuntaa ja ravintoremppa! Kaiken tavoitteena on saada muutamia kiloja pois ja oma olo paremmaksi.
 
Tykkään osallistua erilaisiin tempauksiin sekä liikunnan saralla että muutenkin. Kuten aiemmin blogissani kirjoitin (lue Yöjuoksulle Aurajoen rannalle?), niin toukokuussa juostu Aurajoen yöjuoksu oli minusta hyvä liikuntatempaus. Nykynuoria ei houkutella hölkkätapahtumiin mitaleilla tai muilla perinteisillä hölkkäjutuilla. Nykyisin pitää olla jotain outoa ja erilaista – jotain extremeä. Tämän vuoksi tuon yöjuoksu-tapahtuman lisäksi minun mielestäni esim. Unikeon aamuhölkällä on hyvät mahdollisuudet kasvaa nykytasostaan ja saada nuoriakin liikkeelle.
 
Minä aion avata Unikeonpäivän lauantaina 27.7. 10 km aamuhölkällä ja jatkaa siitä viikonlopun viettoon Salo Volleyn parissa. Toivottavasti moni muukin innostuu aamuhölkästä ja lähtee viivalle 10 tai 6,5 km matkalle joko tosi- tai leikkimielellä. Olen kerran aikaisemmin osallistunut Unikeon aamuhölkkään ja täytyy kehua, että uuteen kesäpäivään heräävän Naantalin kiertäminen varhain aamulla lintujen laulun saattelemana auringonnousua seuraten on mitä mahtavin tapa aloittaa päivä. Mehun ja suihkun jälkeen voi mennä Naantalin vanhaan kaupunkiin seuraamaan valtakunnallisen virallisen unikeon herättämistä. Väkeä ja markkinahumua riittää Unikeonpäivänä Naantalissa.
 
Laittakaahan sana kiertämään ja haastakaa tuttunne mukaan kuntoilemaan! Lisätietoa Unikeon aamuhölkästä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti